Tatoveringer

Home from Spain

Kom hjem i går aftes efter 9 dage i Spanien, og det er derfor at bloggen har stået stille siden da pga. internettet på camping pladsen var noget lort… Men nok om det, for nu er jeg tilbage i Danmark igen, og nu skal der bare blogges en masse. Min YouTube kanal kommer snart op og køre igen, da Ryan rejser hjem d. 5 august, og derefter får jeg en masse tid til Youtube og bloggen igen.

Der vil blandt andet komme en masse opdateringer på Youtube omkring mit udvekslings år, billeder fra prom, og generelt bare billeder fra året der gik. Forresten er det et år siden jeg rejste i morgen, d. 28 August, at jeg forlod Danmark – hvor er tiden gået stærkt.

Efter sommerferien venter der igen en ny skole, eller mere præcist er det STX, bedre kendt som det almene gymnasium. Regner dog med at flytte tilbage til USA, når jeg er færdig med skolen. Men nok om det.

Jeg er tilbage på bloggen efter en lille ferie, og er rigtig glad for at være tilbage. Det varmer meget, at jeg kan se, at flere og flere subscriber til min YouTube kanal, bliv endelig ved med at sprede budskabet, så vi kan få den give away op og køre.

Nyd det danske sommervejr, da jeg har hørt, at det snart skal blive regnvejr igen.

//Anne-Sophie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tatoveringer