Shopping & træning

Tatoveringer

Som I nok kan se på billederne og titlen, så kommer dette indlæg til at handle om tatoveringer, og mine holdninger. Jeg synes personligt selv at tatoveringer er en sexet måde at udsmykke sin egen krop på, både med ord men også billeder. Jeg vil selv gerne have en tatovering, men mine forældre synes ikke, at jeg er gammel nok selvom jeg er 17. Men hvor gammel skal man være? Min holdning er at man selv skal bestemme over sin krop, da jeg selv skal se på den resten af livet, så derfor synes jeg, at man selv skal bestemme over sin krop. Lige så snart jeg fylder 18, som jeg gør til januar, så skal jeg have lavet en tatovering, kun én i første omgang. Men hvordan den skal se ud, det ved jeg ikke, men derfor har jeg de sidste dage kigget på billeder for at få noget inspiration. Det er med at være sikker på hvordan ens tatovering skal se ud, så man ikke kommer til at fortryde det på længere sigt.
Men hvad er jeres holdninger? Hvor gammel skal man være før man skal have lavet tatoveringer? Og hvordan skal jeres tatoveringer se ud? Håber I vil svare :-).

//Anne-Sophie

3

  • Hey.

    Jeg er 18 og jeg fik min første tattoo da jeg var 16 .. Så 2 måneder efter igen og så igen i marts i år , jeg skal snart have lavet den 4. og jeg blir 19 i næste måned. Min holdning er 16+ , jeg synes det er en fin alder der.. Synes ikke at folk under 16 skal have tatoveringer. Desuden er det også vigtigt at man finder en dygtig tatovør der har orden i sagerne, ikke bare en der lige har prøvet at lave 2-3 stykker. For min skyld gør det ikke noget at det er en ven, men synes man lige skal sørge for at have set mandens (kvindens) arbejde først 🙂

    Kærlig hilsen Marlie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Marlie.
      Ja, har selv hørt folk som har fortrudt de fik deres tatovering pga. personen som lavede den, da den så helt anderledes ud, end den tegning de bad om. Så man skal virkelige stole på ham/hende som man lader sig tatoverer af, da man jo er mærket for livet. Ej hvor lækkert, hvordan ser dine tatoveringer ud? Mangler inspiration. Og har de nogen speciel betydning for dig? Er helt ening med dig angående aldersgrænsen!
      Knus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Korning Lund

    flotte billeder! jeg synes personligt at “skrift-tatoveringer” er de smukkeste. Sådan som citater eller betydende ord 🙂

    http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping & træning