Enjoying my summer in Copenhagen

Har nu tilbragt de sidste par dage her i København sammen med min amerikanske kæreste, Ryan. Vi har blandt andet været på kanalrundfart, strøget, Christianshavn, Christiania, Rosenborg slot osv. Vi har det rigtigt godt, og vi sidder lige nu udenfor, og nyder det gode vejr, og er han ikke bare dejlig, at han har lavet morgenmad til mig?

I dag ved jeg ikke, om vi tager på Bakken, eller om det bare bliver en tur på strøget i stedet. Forresten var vi igår inde og se the Amazing Spiderman inde på Palads, og derefter var vi ude og spise på Jensens bøfhus – what a great night with my boyfriend.

Er det ikke bare lækkert at sommeren er her? Jeg synes, at det er lækkert at man nu kan sidde udenfor om morgenen og spise morgenmad, og samtidig nyde solen!

Spred budskabet om bloggen, min YouTube kanal, og fansiden, da jeg holder den give away, når jeg runder 150 subscribers! Vil I ikke gerne vinde?

Nyd sommeren

Peace out, love..
//AnneSophie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg