Hm..

Winchester Mystery Mansion

I søndags tog min host family og jeg på tur til San Jose, Californien. Vi havde besluttet os for at se noget der hedder Winchester Mystery Mansion, som er et hus som blev bygget for lang tid siden. I huset boede en ældre dame sammen med sine medhjælpere/service arbejdere, da hun var rigtig rig og havde omkring 20.000.000 dollars, og i dag er det mange mange penge! Det går et rygte om, at det er hjemsøgt! Det har kostet 5,5 millioner dollars at bygge huset, og det var i 1922, så hvis det havde været i dag havde det koste 71 millioner dollar.
Vi var inde i huset, og i dag har huset omkring 160 værelse, det har før haft 500-600, men vi var dog ”kun” inde i 110 værelser. Desværre måtte vi ikke tage nogle billeder inde i huset, så kan ikke vise jer hvordan det ser ud. Men det var godt nok spændende, at se hvordan hun boede eftersom hun for eksempel havde en dør på 2. etage, som hvis du gik igennem den ville du falde ud af huset og ned på jorden. Hun havde bygget hemmelige gange, rum og sådan for at holde ånderne væk. Tjek det ud på nettet, orker ikke helt at forklare det :-).

1

  • Hejsa 🙂
    Faldt lige over dette indlæg, da jeg søgte på det der Winchester hus. Håber du får denne kommentar, det er jo længe siden, at du har skrevet indlægget her. Du skriver at man ikke må tage billeder der inde, ved du hvorfor det er? det undrede mig bare, og det er da lidt ærgeligt. 🙂
    Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hm..