Sygdom.

Den amerikanske ambassade

Nu har jeg været på ambassaden i København, og har nu endelig fået søgt om visum. Jeg må indrømme, at det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg havde forestillet mig, at når man skulle til samtale ville man blive ført ind i et lokale, hvor man ville blive spurgt om en masse ting omkring hvad man skal i USA og sådan. Men sådan var det slet ikke. 

Det stod 2 vagter udenfor og skulle tjekke ens pas, så de kunne se om man havde en aftale derinde. Derefter gik man ind ad døren, hvor man skulle ligge papirer, ur og hvad man ellers havde i lommerne op i en bakke.. Altså det foregik ligesom i lufthavnene. Så kom man derefter ind i venteværelset, hvor der allerede sad 4 andre. Inde i venteværelset var der nogle skranke, hvor man så skulle gå op til. Der var en dansk talende og en engelsk talende bag de to skranke, der var åben imens jeg var der. Jeg kom hen til den engelsk talende, og skulle derefter igennem en lille sprække i vinduet give mig pas, konvolut og papirer. Derefter skulle man have taget fingeraftryk af alle fingre. Så fik jeg besked på at sætte mig og vente igen, og der gik ikke særlig lang tid før en mand i en skrank ved siden af, hvor jeg så åbenbart skulle til samtale, og det kom bag på mig. Nå, men det eneste han faktisk spurgte mig om, var om jeg havde fået familie. Hvilket jeg har, og det sagde jeg så. 
Tja, det var faktisk bare det, var derinde i nok en halv time, heldige mig! Derefter gik jeg på café tæt på, hvor min mor og onkel sad, lækkert med amerikanske pandekager og juice til morgenmad :-).

2

  • Hej! Sød blog! Håber at du vil blive fast læser af min! 😀 ♥
    – fryns.blogspot.com

    P.s FEDT layout!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Frederikke :-).
    Mange tak, det varmer at du er blevet fast læser af min blog! Selvfølgelig bliver jeg fast læser af din ♥.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom.