Første skoledag!

Hej alle derhjemme.

Har nu ikke fået blogget længe pga. min computer ikke virker, så dette her indlæg bliver skrevet fra min iphone.. Hvilket nok kommer til at tage en evighed, men skidt. Siden sidst så har jeg fået oplevet en masse, er nu begyndt på 3. uge i skolen og er faldet rigtig godt til. Nu har jeg været afsted i over 1 måned, og det har været fyldt med oplevelser.
Nå men som sagt har er jeg begyndt på den 3. uge i skolen, og har nu ingen problemer med at finde rundt. Har i de sidste 3 uger fået styrketrænet hver eneste dag i 1 periode, da vi skal komme i form til dans, inden vi begynder på at danse for alvor.
3. periode, som er advisement, går ud på at du har mulighed for at lave dine lektier, få noget at spise og bare sidde og hyggesnakke i de 15 minutter som den periode nu tager, i løbet af advisement bliver der over højtalerene meddelt en masse ting så som football kampe, clubs osv. Vi skal alle sammen rejse os op og med hånden på hjertet, kigge på det amerikanske flag som hænger i hvert klasselokale, sige en hyldest til flaget. Har dog ikke lært at sige det endnu, men mon ikke det kommer? Hver eneste fredag er det spirit day, hvilket betyder at vi helst skal klæde os ud i blå og guld, da det er skolens farver, og jeg må indrømme, at der virkelig er nogle som går meget op i det!
Sidste torsdag lavede Lexi, Kylie, Marika og jeg T-shirts til fredagens første football kamp, og de var selvfølgelig i farverne blå og guld! Fredag havde vi som sagt sæsonens første football kamp, og det var virkelig en fed oplevelse. Det er lige som på film, hvor der er band og cheerleaders! Forstår godt nok ikke helt football endnu, men glæder mig allerede til næste hjemmekamp hvor pigerne og jeg, vidst har planer om at male vores maver og sådan, altså virkelig gå op i det! Efter kampen tog vi til Blacklight dance på skolen, som var en velkommen tilbage fest. Må ærligt indrømme at det var mærkeligt, at være til fest uden alkohol.. Men det var nu meget hyggeligt og en spændende oplevelse alligevel, og forresten herover danser de virkelig anderledes end derhjemme! Altså det er virkelig sådan røv mod røv herover, og folk går virkelig til den! Der går endda rygter om, at til sidste Prom var der nogle der havde sex på dansegulvet?!?!
I lørdags var jeg til den første familie fødselsdag hos Papo, min hostmoms bedstefar, og han fyldte 92 år! Men da jeg mødte ham, troede han at jeg var en dreng, og da vi så skulle hjem igen, spurgte han hvor mine børn var, så flad af grin :-). Senere på aftenen tog vi til ”party”, og her over består fest af film, hygge og musik, ikke lige hvad jeg er vant til.
I søndags tog vi en tur til the lake, hvor vi var ude i en speedbåd og jeg prøvede også en vandscooter, det var godt nok sjovt! Men hold da op mandag morgen var mine arme ømme!
I mandags ( igår) havde jeg 3 teste i skolen, én i spansk, én i engelsk og én i guitar, og der var absolut ingen fejl i min spansk test!! I dag havde jeg endnu en test, og det var i økonomi.. Tror ikke det gik så godt, men nu får vi at se, jeg prøver i det mindste? I morgen har jeg muligvis 2 teste, en spansk mundtlig og en i engelsk. Men så kommer weekenden på fredag, og der er ingen skole mandag, da det er labor day. Resten af næste uge bliver en nem uge, hvor vi skal møde sent tirsdag og fri tidligt onsdag.
Jeg regner med, at jeg køber min nye computer på lørdag, så jeg igen kan begynde at blogge og ligge billeder ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skoledag!