23 dage tilbage.

Italy here I come!

Om få timer går turen endelig til Italien, og det bliver så dejligt at få sine brune farve igen! Det der med ferie i 2 uger, det er bare lige mig! Håber på at se kæresten dernede, da det er sidste gang vi ses, inden jeg rejser til USA… Afskedsfesten i tirsdag var super hyggelig, og endte med at få 325 dollar, vi unge, slik og så fik jeg den sødeste halskæde af René! Det var både trist, men også dejligt at få sagt farvel til hele familien, men hold op hvor er det mærkeligt! Men tja.. Ser dem jo igen om 1 år? Men aftenen forløb godt, vi fik god mad og ja, jeg fik sagt farvel til dem alle. Nu her i nat, om ca. 3 timer, tager jeg til Italien i 2 uger, det bliver skønt! Regner også med at jeg skal ses med to veninder i Italien, så nu krydser jeg fingre.

Idag var jeg i Aalborg med min søster, da vi havde fået flere penge af vores forældre, så vi lige kunne købe det sidste sommertøj. Og hold op vi kom hjem med okay meget faktisk, en top til 29 kr.. Virkelig billigt! Men ciao, jeg smutter nu. Ved ikke om der kommer indlæg imens jeg er væk, hyg jer! Hygge hejsa, ciao!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23 dage tilbage.