Winchester Mystery Mansion

Første skoledag!

Igår, mandag, havde jeg min aller første skoledag på Turlock High. Hvilket var noget af en oplevelse! Efter som jeg ikke kunne få taget billede, få mit skema og hente bøger til Round up, så skulle jeg hente skema og fået taget billede før skole. 1 periode, time, starter allerede klokken 08.00, så jeg mødte op på skolen 07.30, så jeg havde god tid til at få det ordnet. 

For at kunne få taget billede og få sit skema, skulle man hen på biblioteket. Kylie, min host sister, ville med ind og vente på mig, men det måtte hun ikke. Jeg gik så i kø til 11th og 12th grade, for at få mit skema, men var det der? Nej… Derefter blev jeg henvist til kontoret, og det var ret hektisk, da der var en masse andre mennesker. Men på kontoret havde de det heller ikke, og de henviste mig igen til biblioteket. Sådan gik jeg frem og tilbage mellem biblioteket og kontoret 4 gange, før de fandt ud af at de ikke havde mit skema, og skulle derfor have lavet et nyt henne på kontoret. Men så fik jeg forkert skema, og skulle derfor rette det så jeg kunne have dans 1 periode med min host søster, Kylie. Efter det med skemaet var i orden, skulle jeg have taget billede til ID kort og Yearbook. Bagefter kunne jeg dog ikke finde Kylie nogen steder, og havde opdaget at klokken var 08.25. Så jeg gik rundt helt alene på skolen, som har omkring 2500-3000 elever, med et kort i hånden over skolen.. Men heldigvis kom en politimand kørende i sin golfbil, og spurgte om jeg skulle have et lift, og jeg sagde ja tak! Endelig kom jeg til 1 periode, men timen sluttede allerede 5 minutter efter jeg kom, da den første dag var en nem og hurtigt dag – fri klokken 12.15. 
Men det var ikke bare det eneste, der gik galt for mig den dag… Jeg gik til advisement, hvilket jeg ikke skulle fordi det var en kort dag (men vidste ingenting om det), og det vil sige at jeg bagefter kom til en forkert spansk time og missede psykologi… Det viste sig så at den ”advisement” klasse, jeg troede, jeg var i var en 10th grade engelsk klasse, og jeg går i 12th grade, altså er en senior.. 
Så ja første skoledag var hektisk og frustrerende, men nu kender jeg da i det mindste skolen eftersom jeg fik gået hele skolen igennem den dag. 
Alle mine lærer er total begejstret for at have en udvekslings student fra Danmark, så folk er lidt interesseret i mig og Danmark. 
Men ja, det var bare lige et indlæg omkring min ”nemme” første skoledag.. 
Skoleskema:
1 periode: Dance/Choreagrafi med Mrs. Cullum.
2 periode: Econom (historie) med Mr. Sperry
3 periode: Advisement med Mrs. Duewell
4 periode: Spanish 1 med Mrs. Larios
5 periode: Psychology med Mr. Tribble (Hippie, men awesome!)
—————–Lunch—————–
6 periode: ERWC – English med Mr. Wright
7 periode: Beg. Guitar med Mrs. Price (Farverig, Hippie, awesome!)
   

5

  • Emma

    Hej, elsker din blog, og synes det er så spændende at høre om alle dine oplevelser i USA. Jeg tænkte bare på om du ikke kunne smide nogle billeder ud af din skole her på bloggen? Ligesom du jo har lavet en rundvisning i dit hus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma 🙂
    Jo, der kommer helt klart nogle billeder meget snart af skolen. Er glad for at høre, at du kan lide min blog, og du er mere end velkommen til at blive fast læser. Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder lidt hårdt… men ellers fedt! 😛 håber det går bedre imorgen 😉
    Tænkte på; hvad laver man i advisement? 😛 ved godt du ikke har haft det, men du ved måske lidt om det? 🙂 hehe 🙂
    Held og lykke,
    fra en anden udvekslingselev <3 (okay snart, PÅ TIRSDAG!!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Første dag var nu lidt hård, men i går, dag 2, fik jeg styr på det hele. Jamen Advisement er bare en time på 15 minutter, hvor du kan få lavet lektier, sidder og snakker og vi fik cookies i min. Det er bare sådan en hyggetime :-). Jeg ønsker dig held og lykke med det hele, det er så anderledes herover, virkelig, men på en fed måde! God tur!<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Det lyder som om det er superfedt derovre 🙂
    Held og lykke<3

    http://livogditte.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winchester Mystery Mansion