Italy here I come!

Sommer, sol og Italien!

Hej bloggen.
Lige nu befinder jeg mig i Italien, mere præcist i byen Bibione. Puha vejret er varmt, og jeg burde faktisk ligge nede ved poolen lige nu, men tja har ikke blogget længe, føler jeg selv. Min familie og jeg ankom lørdag morgen, og vi kørte ned til stranden for at få morgenmad imens vi ventede på nøglen til vores lejlighed, ja du hørte rigtigt – lejlighed… Vi plejer normalt at være på camping i Spanien, men eftersom jeg jo skal til USA om blot 2 uger, så ville mine forældre noget billigt og nemt i sommerferien, så derfor har vi valgt at besøge Bibione, da vi heller ikke har været her i 6 år, da vi de seneste år har været i Spanien.
Men det helt ok det her Italien, og lørdag aften mødte jeg Camilla, en veninde hjemme fra, og vi fik lige en drink med familien, så god start på ferien har jeg fået.
I forgårs var vi ude og besøge Simone, også en veninde hjemme fra, ude på Union Lido. Det var super hyggeligt, og jeg tilbragte hele dagen og aftenen sammen med hende og hendes familie.
Jeg nyder at ligge ved poolen eller stranden, og har allerede fået en del sol, hvilket bare er lækkert! En gang i næste uge skal jeg mødes med René, og jeg håber, at jeg kommer til at tilbringe et par dage med ham, så jeg også lige kan få sagt ordenligt farvel, da jeg ikke ser ham, når jeg kommer hjem fra Italien, da han først kører fredag morgen.. Tænk at jeg allerede skal sige farvel til ham nu :-(? Jeg er allerede begyndt at kunne mærke, at det med USA er virkelighed og at jeg allerede skal rejse om blot 2 uger fra i morgen af. Om 2 uger sidder jeg i flyet på vej til New York, det er virkelig vildt! Nå, bare en lille update fra mig af, jeg smutter ned til poolen igen. Hyg jer så længe!

// Anne-Sophie

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italy here I come!