Så er man begyndt at vlogge!

23 dage tilbage.

Har ikke fået blogget i over en uge nu, da der har været så meget at se til den sidste uge. Jeg har været på stranden, sammen med en veninde, været i Aarhus, nede hos mine bedsteforældre i weekenden sammen med kusinen, og igår var jeg i Aalborg og Aarhus.
Men i dag er der fuld knald på i køkkenet, da der skal holdes afskedsfest for mig + min mors fødselsdags fest. Så både min mor og mormor er igang i køkkenet med at lave mad til i aften hvor familien og René kommer. Det bliver helt underligt, at jeg skal tage afsked med familien allerede nu. Jeg kommer sådan til at savne dem! Men ikke nok med at der er gang i køkkenet, har både min søster og jeg gjort rent. I morgen skal jeg pakke til Italien, da vi tager 2 uger til Italien på fredag, og så kommer jeg hjem igen d. 23 eller 24, og så skal jeg til USA d. 28. Så meget der skal ordnes, når jeg kommer hjem fra ferie, for jeg mangler at købe ind til turen og skal også have mere tøj, da jeg ikke har fået nok. Forresten er der lige præcis 23 dage til at jeg rejser til USA, som tiden dog går hurtigt, jeg husker tydeligt sidste år på denne tid, hvor jeg var færdig med ansøgningen. Syntes der var så lang tid til at jeg skulle rejse, men tiden gik hurtig, og nu sker der snart! Sidder med blandede følelser omkring det hele, er jeg parat til det? Det er hele så tæt på lige nu, og jeg er så stresset! Så mange der skal siges farvel til, og det er bare hårdt at skulle sige farvel til familie, bekendte og venner :-(.
Tænk at jeg om 23 dage er på vej til New York?!?! Det er så uvirkeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er man begyndt at vlogge!