PISA og dejlig fredag.

Weekend Update

Bare en lille opdatering på hvad jeg har lavet i weekenden.
Fredag: Var som sagt til PISA, men hele aftenen brugte jeg hjemme ved min søde kæreste, hvor vi lå og så film. Super hyggelig fredag aften! Da jeg kom hjem, sov jeg med det samme, min krop var åbenbart smadret.
Lørdag: Kiggede på nogle papirer omkring Visum og den amerikanske ambassade sammen med mor, da jeg snart skal have styr på alt det med visum. Ellers tog jeg bare et laaaangt bad, og så skulle min taske pakkes da jeg skulle hjem til Simone, for at gøre os færdige til 2×16 års senere på aftenen. Vi fik tøj på og så kørte vi op til Camilla, for at hente hende og Monica inden turen gik hjem til Nanna, hvor der kom nogle mennesker for at hygge, inden vi skulle til fødselsdag. Der var gang i festen, og hold da op den fik ikke for lidt overhovedet! Festede, festede og festede gjorde jeg hele aftenen og natten. Senere på natten blev mig og René hentet, og så skulle vi ellers bare hjem og sove med det samme!
Søndag: Har ikke rigtig lavet andet end at ligge i sengen med René og se film. Min mor var super sød i dag, da hun havde lavet en bakke med morgenmad og kom op på hemsen med den. Vi var vidst lidt for dovne i dag, tror først at vi rejste os fra sengen klokken 17.00, og så gik vi udenfor i det gode vejr og spillede bold med min hund. Efter han tog hjem har jeg bare lavet lektier og gjort rent, lige nu ligger jeg og ser For lækker til love på tv3 puls, kæft de er arrogante og selvtilliden fejler intet, omg!
Nå men ellers har jeg ikke rigtig lavet noget i weekenden, men den har været super dejlig!
Ser så meget frem til den kommende uge – København med årgangen og svanecup med håndbold!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PISA og dejlig fredag.