Endelig blev det juleaften.

Dejlig jul.

Jeg håber, at i alle sammen har haft en rigtig dejlig jul, og fået opfyldt jeres ønsker. Jeg syntes det er helt vildt, at julen allerede er overstået, det er faktisk rigtig trist. Men en god jul, det har det ihvertfald været, måske ligefrem den aller bedste jul nogensinde! Dagen startede ud med at hygge med min lillesøster på 13, slappede bare helt vildt meget af. Vi gjorde os færdige, og så kørte min familie og jeg ned til min mormor ved Aarhus. 

Min onkel og bedsteforældre kom ca. 16:30, tror jeg.. Mmmh, der duftede lækkert i mormors køkken, og det var også noget utrolig lækkert julemad, vi fik både and og flæskesteg, og hvad der nu ellers høre til! Min lillesøster fik mandelgaven, kun fordi jeg sagde hun måtte starte, men min mor fik den også. Hvor mærkeligt?! Min bedstemor blev ved med at sige, at hun altså kun havde puttet en mandel i, men ja… Sådan kan det jo gå, ikke? Vi hyggede i stuen med juleslik og fjernsyn, inden der skulle danses rundt om juletræet, og den fik ikke for lidt kan jeg godt lige fortælle!! Selv vores hunde var med rundt om juletræet, og det var nu meget hyggeligt. Endelig skulle alle julegaverne åbnes, hvilket vi jo havde set utrolig meget frem til, og hvem havde ikke det? Min søster stod for at dele gaverne ud, det gør hun egentlig hvert år, nu når jeg tænker over det. Men dejlige og gode gaver, ja det fik jeg ihvertfald!! (mangler stadigvæk nogle). Jeg fik bl.a. en iphone 4, 4 gavekort til bl.a. salling og magasin, taske, parfume, penge, smykker osv. Og ingen af mine gaver skal byttes!! Nå men jeg havde en rigtig hyggelig aften med min familie!
Dagen efter stod den på julefrokost, hvor familien så kom op til os. Hold da op min mor havde lavet meget mad, og det smagte nu meget godt. Tog lige et smut over til naboen, for at høre om de havde haft en god jul, men ellers skete der ikke så meget udover familie hygge. 
Søndag d. 26 december stod også på julefrokost hos familien i Ikast, dejlig mad + jeg vandt faktisk noget i pakkespil, hvilket er meget godt gået af mig, siden jeg ikke har vundet noget i 2-3 år! 
Jeg må sige, at selvom jeg ikke rigtig så frem til den julefrokost pga. jeg altid skal være sammen med mine yngre grandfætre og min yngre grandkusine, da min lillesøster altid går med Frederikke (grandkusine på 13 år), så er der ikke rigtig nogen på min alder.. Men jeg må sige, at jeg faktisk hyggede mig med de små i år, hvilket var dejligt. God mad, julehygge, pakkespil, familien & juleslik – alt alt for lækkert, ih hvor jeg dog kommer til at savne det næste år!:-(.
Men så var de julefrokoster også overstået.. Dagen efter dvs. igår, der skulle jeg arbejde, jeg mødte på arbejde halv 8 og fik fri klokken 15 (2 timer senere, da ingen forstod at vi skulle lukke butikken klokken 13), og i dag har dagen bare stået på håndbold til rørcup, hvor vi kom hjem med en flot 2.plads, ærgerligt at vi var så tæt på en 1.plads. Så ja, jeg er rigtig rigtig træt!! Imorgen skal jeg til fødselsdags brunch hos en veninde, og senere til aftensmad hjemme ved en af mine andre veninder. Kan slet ikke vente til nytårsaften på fredag, som jeg regner med at komme til at holde i Vognsild til kæmpe party!!
Nå, men kan i så passe på jer selv? I må have et godt nytår alle sammen (-:
Kærlig hilsen AnneSophie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig blev det juleaften.