PISA og dejlig fredag.

Dette her bliver et meget kedeligt og rodet indlæg.. 

Har slet ikke haft normale timer i skolen i dag, da jeg var én af dem der var blevet udtrukket til at skulle deltage i PISA, hvilket ikke var noget at råbe hurra for. Det bedste var nok at man er anonym og at man ingen karakter får. Men tiden gik egentlig hurtig efter min mening, men det var nok også forbi jeg sad imellem Mathias og Mathias, som bare ikke kunne sidde stille. Hende Gitte, hende fra PISA, hun blev vidst utrolig irriteret på mange af os. Men sådan er det, hun var også gammel, haha. PISA gik egentlig bare ud på at svare på en masse spørgsmål indenfor matematik, natur videnskab og sådan et spørgeskema. Klokken 08.15 skulle alle os fra 9.årgang, der var blevet udtrukket, skulle møde nede på det gamle bibliotek. Morgenen startede ud med at der lå en konvolut på vores plads, hvori der lå spørgeskemaet og et meget tyk kompendium. Vi skulle starte med at bruge det kompendium, hvor vi 2 timer til at løse alle de 50 matematik opgaver der var. Efter 1 time fik vi lov til at strække ud, få noget frugt og drikke noget vand, 2 minutter efter skulle vi fortsætte. Jeg blev færdig da der var 40 minutter tilbage, og så sad jeg og tegnede og spiste slik med Mathias Hansen. Vi fik et frikvarter på 20 minutter, hvor jeg gik ned i klassen. Så var det spørgeskemaet som skulle klares, som tog 40 minutter. Så fik vi et dejligt langt frikvarter igen, og så skulle vi sidde ved computerne i 1 time og løse noget matematik/videnskab og derefter sluttede PISA. 

Jeg gik hjem i blæsevejr, så mit hår lignede en kæmpe fuglerede da jeg kom hjem, FML. 
Har ligget i sengen lige siden klokken 13 og lavet tysk disposition og engelsk stil, men er ikke engang færdig endnu, da jeg ikke magter at skrive mere.. Den tysk disposition føler jeg overhovedet ikke for, syntes ikke det er fair at den skal laves, og man ved ikke engang endnu hvilke fag man skal op i til sommer. 

Lige nu dufter der dejligt af kylling og pomfritter i hele huset, lækkert! Skal lige have lidt mere af de skide lektier, så tage et laaaangt bad, spise og så skal jeg ellers bare tilbringe min aften hjemme ved min søde kæreste. Super dejlig fredag aften jeg får mig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg