Ready to go!

Siden sidst.

Jeg har ikke skrevet i lidt over en uge nu, og jeg har oplevet en masse siden sidst.
Sidste onsdag-fredag var jeg i København med hele årgangen, hvilket var super hyggeligt! Vi så bl.a. Christiania, Christians borg, tivoli, var på strøget og så var jeg i Palads for at se en film. I Palads mødte man da lige alle fra Paradise hotel sæson 7, hvilket var super fedt! Da jeg kom hjem fredag, havde jeg super travlt. For jeg skulle pakke alle mine ting ud, pakke ned til weekenden og så i bad på bare 1 time, da min mor havde bestilt bord på Gilleleje restaurant i byen klokken 17.00. Efter jeg havde været ude og spise, skulle jeg op i hallen hvorefter håndboldholdet og jeg kørte til Gug i Aalborg til svane cup. Det var super hyggeligt at tilbringe noget tid med håndbold pigerne, og fik da også en rigtig god afslutning på en god håndbold sæson. Da jeg kom hjem søndag aften var jeg fuldstændig smadret, da jeg siden onsdag havde været oppe ved 6 tiden hver eneste morgen.. Men søndag aften kom René forbi, og sov ved mig indtil tirsdag – dejligt! Tirsdag eftermiddag cyklede Helena og jeg til Mc Donalds og tilbage igen, hvilket vil sige at jeg ca. cyklede 30 kilometer den dag.. Igår sov jeg med Henriette til i dag, og ellers har jeg tilbragt min dag med at gøre mit badeværelse rent og være til påskefrokost hos min mormor. Ærgrer mig over at jeg igen ikke kunne komme til messeparty, det er så typisk!!
I morgen aften regner jeg med at lave bål med nogle veninder og venner, det kunne være super hyggeligt. Men ellers skal jeg vidst bare slappe fuldstændig af, og regner med at jeg vil sove længe i morgen! Btw natten mellem torsdag og fredag blev det offentliggjort hvilke fag man kommer op i til eksamenerne, og min klasse skal op i samfundsfag og biologi, er så overlykkelig over at det ikke blev tysk! Yes yes yes, tænkte vi alle sammen da vi fik det af vide! Vil altså til at skrive nogle flere indlæg i bloggen, bare med om jeg så husker det? Peace out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready to go!