TAG: Lær mig at kende.

Endelig blev det juleaften.

Endelig blev det d. 24 december, noget vi alle har ventet rigtig længe på nu, og endelig så kom dagen! Gik rigtig sent i seng med min lillesøster i nat, så vi ikke ville vågne alt for tidligt her i morges. For vi synes nemlig altid, at dagen går så laaaaaaangsomt! Men når man så sidder ved bordet og får al den lækre julemad, jamen derfra går tiden bare hurtigt, og før man ved af det, så er det hele overstået og så skal man vente et år til den næste jul..

Jeg vågnede her for faktisk 30 minutter siden til en duft af frikadeller i heeeeeeeele huset, min mor er allerede i gang med maden til julefrokosten imorgen. For hun har ikke tid til at lave den i morgen, det hun uheldigvis skal på arbejde i aften.. Jeg tror ikke engang at hun er nede hos min mormor til klokken 22 :-(.
Men nu hvor min mor ikke skal være hos min mormor særlig længe, jamen så er jeg fast besluttet på at aftenen bare skal nydes endnu mere end hvad den plejer. For næste år d. 25 december, jamen der skal jeg holde jul uden min dejlige familie, og jeg ved at det nok skal blive hårdt!!!! Så i aften skal bare nydes endnu mere…
Julie, min lillesøster på 13 år, hun skal nu ud gå med vores hund. Jeg må sige, at min hund ser nu sød ud i sin lilla jakke :-).
Min søster har også en blog juliefranck.blogspot.dk, hvis i nu ville kigge på den, så ved jeg hun bliver glad.
Syntes det er trist, at det er sidste dag i dag, hvor man kan se julekalender :-(!!!
Nu må det gerne blive eftermiddag så man kan komme afsted ned til sin mormor. Det bliver rart at se familien igen, dejligt selskab må jeg indrømme. Hvis der er nogen der forstår, at gøre mig rigtig glad, så er det og bliver min familie. Glæder mig til alt den dejlige julemad, som min mormor laver. Jeg glæder mig til desserten, selvom jeg sikkert ikke får mandlen, for det gør jeg bare aaaaaldrig!:-( Men bare det at være samlet med familien, spise god mad og se julefilm, jamen det er noget af det aller bedste jeg ved! Men nu må jeg smutte, jeg skal hjælpe min mor med at dække bord, tømme opvaskemaskinen. Bagefter det vil jeg se en god julefilm, og gøre mig færdig til i aften.
Kærlig hilsen AnneSophie.

PS. Jeg håber at i alle sammen får en fantastisk jul, med gode gaver og dejligt mad! 

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul! Flere blogs kommer snart, forsat god dag til alle :-)!

2

  • Tak, skal du have. (:
    Jeg er gået ind i Design og derefter redigere HTML. Så nederst på siden står der Vælg layoutskabelon. Der kan du så vælge dit layout. 🙂

    ______
    hvis du har flere spørgsmål, kan du kontakte mig på min mail, som står på min blog <3.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAG: Lær mig at kende.