Girls night out

Who said that monday is a terrible day?

Denne mandag var faktisk overraskende god, normalt ville man tænke at mandage bare er de værste, da man starter op på en ny skole uge, og fordi man sikkert er smadret fra weekenden. Men jeg havde fri 10.40, og var senere i Aalborg med min mor, da der var ”guld feber” i Salling, så det måtte vi lige tjekke. Det endte så med, at jeg fik en trøje fra H&M samt en til at lave den såkaldte ”sockbun” med, som I vil få at se på bloggen. Vi var også lige forbi Joe & the Juice, inden vi kørte hjem.

Udover en tur til Aalborg, var jeg også med min mor i Fitness World, hvor vi havde meldt os til step, hvilket faktisk var super sjovt, og en smule svært. Men sved på panden fik vi ihvertfald! I dag starter jeg med at være sund, og man kan være sund på mange måder, det handler ikke kun om at dyrke motion og spise sundt. Men også at tage sig godt af en selv så som et langt bad, kvalitetstid med familien, hårkur og bare det at være god ved ens krop og indre.

Jeg sidder lige nu oppe i sengen efter at have taget et langt bad, hvor jeg blandt andet fik givet mit hår en rigtig god hårkur, og har fået drukket en masse vand. Men lige nu nyder jeg en kop chai latte.

Det er meget vigtigt at vi husker at passe på os selv, og der skal også være plads til at forkæle sig selv en gang imellem. Det skal i huske på piger!

//Anne-Sophie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls night out