Endnu en opdatering.

Sygdom, Tahoe & Surprise.

Nu er der gaaet godt 2 uger siden, jeg sidst har faaet blogget, og der er sket rigtig meget siden sidst!
For det foerste har Kylie og jeg droppet dans, og er nu gaaet over til foods, som er madlavning.

Min host familie og jeg tog til Tahoe for 2 uger siden, fordi min host far skulle deltage i noget der hedder Tough Mudder sammen med en af hans kollegaer. Tough Mudder er et loeb hvor du loeber 12 miles oppe i bjergene og skal igennem forhindringer, saa som at hoppe ned i isvand, faa stoed, kravle op af en mur og alt saadan noget. Det var en vildt fed oplevelse, og det var virkelig smukt oppe i bjergene. Saetter lige nogle billeder ind af det.

Lige inden vi tog til Tahoe var jeg syg hele ugen, og torsdag over speekerne paa skolen blev de nominerede til homecoming queen raabt op, og guess what?!?! Jeg er en af dem, vi er 9 piger, ud fra alle senior pigerne paa skolen, og jeg er en af dem?!?! Det er vildt!
Naa men sidste uge lavede jeg mad til de hjemloese sammen med pigerne, det var baade unge, boern og aeldre mennesker. Jeg legede med boernene og det var dejligt, at se et smil paa deres laeber og faa dem paa andre tanker! Det var rart at kunne goere en forskel og hjaelpe folk, det virkelig har brug for det!
Sidste weekend slappede Kylie og jeg af fredag aften.. Loerdag aften havde jeg planlagt surprise party for Kylie, da hun i soendags fyldte 16 aar. Loerdag eftermiddag hentede Ryan os, og vi tog i biografen for at se dolphin tale sammen med Morley. Efter filmen tog vi hjem til Ryan fordi hans mor havde bagt kage til Kylie. Og det var perfekt fordi det passede ind i min tidsplan, vi skulle vaere hjemme lidt over 8, da alle hendes venner ville vaere klar til at holde surprise party. 
Og hold da op hvor blev hun overrasket, hun havde ingen ide om festen overhovedet, og hun var helt klart glad! Hun fik en bil, en aaben golf bubble bil noget, ja i ved hvad jeg mener, haaber jeg, haha!
Denne her uge er der homecoming week, go homecoming paa fredag, og jeg er super nervoes! Laver en update naeste uge, naar det hele er overstaaet! Hyg jer saa laenge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en opdatering.