Liebster Award

150+ subscribers

Er endelig rundet de 150 subscribers på YouTube, hvor er det dejligt at se, at folk egentlig godt kan lide det jeg laver. Som en tak for at subscribe min kanal, skal i da have et eller andet, men hvad? Altså tænker vi make up? Eller har i andre idéer? Hvis I har en idé, er I mere end velkommen til at smide en kommentar nedenunder, for på den måde kan jeg tage højde for hvad I kunne tænke jer – hvilket I nok synes er meget dejligt.

Men I må meget gerne forsætte med at dele min YouTube kanal, så vi kan få endnu flere der følger bloggen. Det ville jo være lidt lækkert.

Nu må jeg hellere gå i krig med mine lektier som i dag står på Fransk læsning. I morgen begynder jeg for alvor i Fitness World, nu skal jeg bare være i form igen. Forresten fik jeg fri 11.20 i dag og et nyt job, det er jo altid lækkert. Har snakket med pigerne fra klassen omkring udklædning til HEBE (Gym fest) hvor temaet er Sunny Beach. Lækker dag!

//Anne-Sophie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liebster Award