Copenhagen here I come

What to do?

Sidder nu i sengen og lytter til Ed Sheeran – Lego House, mens hovedet er fyldt til renden af tanker. Tanker så som, hvad jeg skal gøre af mig selv, når jeg skal vænne mig til at vågne op alene i min seng hver eneste dag, tanken om at min kæreste ikke længere bor her, eller bare det at vi måske siger stop, og tager afsked i lufthavnen d. 5 august. Jeg ved allerede nu, at jeg ikke kan klare at skulle gå igennem det. Kan ikke klare tanken om, at jeg måske mister min kæreste, men at miste min bedste ven, er det sidste jeg vil. Hvad skal jeg gøre? Dagen jeg har frygtet nærmer sig alt for hurtigt. What to do.. What to do? Vi har nu været officielt sammen i snart 7 måneder, men siden dag 1 i USA har han været der for mig, støttet mig igennem alt. Love hurts. Men nu skal jeg bare prøve at glemme frygten for at miste ham, og lade være med at tænke mere over det.. Lev i nuet piger! That’s all I got to say.

Nok om det. I morgen tager min mor, Ryan og jeg en tur til Aarhus på shopping, hvor vi skal ud og spise, og Den Gamle By, skal da lige vises frem også. Så dagen i morgen ser jeg meget frem til.

Btw, husk nu at sprede budskabet om bloggen og min Youtube kanal, så vi kan få den give away.

Stay tuned tøser.

//Annesophie

2

  • Simone

    Du kan altid skype med ham. Jeg havde en bedsteveninde – anderledes selvfølgelig – som også tog til USA. Hun var den der altid var der for mig og som støttede mig i alt. Lige pludselig var hun væk (vi var omkring 8 år) og hun fik endda en ny rigtig god veninde. Men skype hjalp os igennem, og vi blev ved med at være tætte veninder. Efter 4 år kom hun hjem, og vi stadig de bedste veninder. Skype er noget af det bedste der er opfundet!

    Lidt emneskift, men hvor høj er du egentlig? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne-Sophie Wagenblast-Franck

      Jeg brugte også Skype til at snakke med min familie, da jeg boede i USA. Men desværre er der en tidsforskel på 9 timer, men tak!
      Jeg er omkring 1.73-74 høj, hvad da? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen here I come